Wie zijn wij

Wij helpen organisaties om hun doelstellingen op het gebied van digitale transformatie waar te maken met innovatieve oplossingen en bijbehorende dienstverlening. We leggen hierbij de verbinding tussen dienstverlenings- en organisatiedoelstellingen, informatievraagstukken en automatiseringsoplossingen. Onze mensen spreken “uw taal” en snappen de vraagstukken van zowel publieke als private sector.

Wij helpen organisaties om hun doelstellingen op het gebied van digitale transformatie waar te maken met innovatieve oplossingen en bijbehorende dienstverlening.

Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze gespecialiseerde partners die meerdere jaren bewezen ervaring hebben in hun vakgebied.

PeopleWhoCan werkt samen met gespecialiseerde bedrijven op vrijwel ieder vlak. Met deze partners (specialisten) maken wij het verschil met de grote generieke system integrators.  

PeopleWhoCan heeft een groot netwerk flexibel inzetbare IT-professionals op vrijwel ieder vlak. Mensen (specialisten) die het verschil maken waarbij de kans op succes toeneemt.  

Missie

PeopleWhoCan is een dienstverlener voor publieke sector en private sector. Onze dienstverlening richt zich op de inzet van hoogwaardige kennis, menskracht en oplossingen. Wij onderscheiden ons door pragmatische en praktische totaaloplossingen die snel toegevoegde waarde hebben voor de bedrijfsvoering. Hierbij is aandacht voor vraagstukken die spelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Visie

We investeren in ontwikkelingen binnen de (e-)overheid en de private organisatie De kennis die wij hebben op dit gebied worden gerealiseerd met onze betrokken en gespecialiseerde partners. Samen zijn wij in staat de meest optimale digitale oplossing met behorende dienstverlening  voor (overheids)organisaties te realiseren. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat samenwerking met onze gespecialiseerde partners zal leiden tot het beste resultaat voor uw organisatie.

Strategie

Onze strategie hierbij is ‘het gewoon doen’ en heeft te maken met onze pragmatische, realistische en resultaatgerichte aanpak. Geen theoretische verhandelingen maar praktische en direct toepasbare oplossingen en adviezen. De kernwaarde is hoogwaardige kwaliteit, die zichtbaar wordt door specialistische kennis en kunde, gedrevenheid, integriteit en partnership.

Maatschappelijke betrokkenheid

PeopWhoCan gelooft dat diversiteit in organisaties tot betere bedrijfsresultaten zal  leiden en heeft zicht vanuit deze overtuiging verbonden aan de FootballEquals Foundation.

Bij de FootballEquals Foundation krijgt Ieder talent de kans om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, alles uit zichzelf te kunnen halen. Geslacht of herkomst mogen daarbij nooit een belemmerende factor zijn. Wij dragen de FootballEquals Foundation een warm hart toe  omdat zij ons geloof in de meerwaarde van diversiteit toepassen in gelijke kansen voor talentvolle voetballende jongens en meisjes.

De FootballEquals Foundation wil een nieuwe maatschappelijke standaard zetten als het gaat om gelijke kansen in talentontwikkeling voor jongens en meisjes. De foundation neemt hierin het voortouw, maar kan dit niet alleen. Samen komen we nog verder en kunnen we écht impact hebben op de wereld om ons heen. Wij allen zijn het, die verantwoordelijk zijn voor de beeldvorming van diversiteit en gelijke kansen in talentontwikkeling. FootballEquals Foundation heeft bewezen die kansen positief te kunnen beïnvloeden.

Als Founder ondersteunen wij de FootballEquals Foundation met een structurele jaarlijkse bijdrage.

Behaalde Successen

Goede Doelen Loterijen

“Bij Goede Doelen Loterijen is IT de drijver achter een gestructureerd groeipad. Hiertoe is een internationale Cloud-Platform neergezet, teneinde Multi level marketing te kunnen faciliteren. Het imago van ‘betrouwbaar’, ‘aantoonbaar groen’ en ‘maatschappelijk betrokken’ zijn geen belemmering gebleken voor een korte time-to-market voor deze nieuwe producten” —Jury rapport, CIO Magazine

2015: Op VMworld 2015 congres in San Francisco doorgedrongen tot de Beste 4 wereldwijde Software Defined Data Center (cloud) projecten. Het resultaat was een compleet geautomatiseerde centrale ‘provisioning’ van alle, zowel fysieke als virtuele, facetten binnen het datacenter

Marketing directeur Matt Keil van firewall leverancier Palo Alto noemde dit project “A Wicked Cool Customer Use Case”

2011:  ICT Goede Doelen Loterijen genomineerd bij Tim Award 2011. Goede Doelen Loterijen zijn 15 maart 2011 één van de drie genomineerden bij de Tim (The Innovation Manager) Award 2011 als meest innovatieve ICT organisatie. Het idee van deze ‘Timmies’ is dat het totale ICT-ecosysteem, zowel in de private als de publieke sector wordt beoordeeld.

PeopleWhoCan

Han van den Berg  | 06 224 26 202
Harry van der Haar  | 06 538 15 264

Kantoor

Lochemsestraat 36B
7396 PK  De Vecht